BÖRJAR PÅ NY KULA

Bloggdags igen!

 

Låt mig berätta historien om min blogg för er, i korta drag: Den föddes av understimulans (eller ADHD?) under min mammaledighet, för ungefär ett och ett halvt år sedan. Efter några månader tog den steget till att bli "proffsblogg" på Mamma24 där jag verkade som mode- och livsstilsredaktör under ett minst sagt lärorikt halvår och fortsatte sedan till  Nyheter24 där den förvandlades till en modeblogg. Eller shoppingblogg, skulle jag hellre kalla det (vet inte om det finns mer än en handfull bloggar i Sverige som handlar om mode, egentligen?). Ni vet, the usual: lagom snygg tjej som fungerar som billig reklampelare för schampooföretag och klädkedjor + stela bilder på tandblekta, Restylanepumpade, leende bloggkompisar  och en och en annan glimt ur mitt privatliv. En nyinköpt tröja här, en closeup på en tuff knapp på min nya Lindexjacka där. Dock ingen tråkig period! Även om jag blev uttråkad. (?)

 

En månad, en livskris, en början på en ny självkänsla, en lagom dos Mia Törnblom (yes, ibland behövs de tydligen; de där övertydliga, överenergiska COACHARNA), en stor dos familj och en överdos lösgodis senare har det börjat klia i fingrarna så pass att jag helt enkelt inte kan motstå frestelsen att börja om igen. För det här är ingen fortsättning på nån gammal blogg, det här är något nytt. En ny kula. Vi får se hur det går och vad det blir - ibland blir det kanske massor av text, ibland blir det kanske endast en bild som får tala och vad det kommer att handla om - tja, vi får la se!

 

Men stopp och belägg! Låt mig få presentera mig själv en smula: Jag heter Kajsa och jag har levt i ungefär 28 år. Uppvuxen i norrländsk kuststad med grym second hand-shopping och ständig snålblåst. Bodde i Milano i flera år där jag utbildade mig och verkade inom mode. Träffade så småningom snygg modellkarl som jag släpat hem till Sverige. Vi har en dotter som heter Eva och hon är förstås helt makalös. Jag frilansar för tillfället som skribent och stylist. Försöker lära mig att tänka innan jag agerar, älskar att läsa, gillar töntiga formuleringar, har precis börjat gilla mig av andra skäl än andras bekräftelse - och anser mig behöva en champagnedränkt partyweekend minst en gång i halvåret.

 

 

Vi hörs!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0